Bar sałatkowo-kanapkowy – niezbędne urządzenia.

Bar sałatkowo-kanapkowy.

Podstawą baru sałatkowo-kanapkowego jest witryna chłodnicza nadstawna nastawiana na ladę bar sałatkowo-kanapkowysprzedażową. Doskonale prezentuje gotowe sałatki i surówki w pojemnikach gastronomicznych GN nabywanych odrębnie w ilościach i rozmiarach według potrzeb.
Witryna wykonana ze stali nierdzewnej, góra przeszklona. Urządzenie zawiera elektroniczny sterownik z wyświetlaczem temperatury i filtr przeciwpyłkowy.
Odszranianie automatyczne.
Występuje w pojemnościach: 5, 7 i 8 GN 1/4.

bar sałatkowo-kanapkowy
Do hot-dogów świetne są: podgrzewacz do bułek Roller Grill oraz podgrzewacz rolkowy do  parówek Roller Grill. Zgodnie ze zdjęciem jedno urządzenie można postawić na drugim.
Podgrzewacz do bułek służy do podgrzewania i przechowywania pieczywa na hot-dogi. Posiada wysuwaną szufladę. Wielkość komory to: GN 2/3 100mm.
Pojemność ok. 30 bułek.
Wymiary: 46 x 54,5 x 22 cm, waga: 17 kg.

Podgrzewacz rolkowy do parówek i kiełbasek typu hot-dog wyposażony jest w nieprzywierające rolki o długości 40 cm. Dostępny w wersjach z: 5 ,7 i 11 rolkami.
Wymiary: 54,5 x 32 x 24 cm, waga: 12,5 kg.

bar sałatkowo-kanapkowyDo przygotowywania sałatek i surówek nieodzowna jest szatkownica. Proponujemy szatkownicę elektryczną do warzyw Kitchen Line. Ekspresowo kroi duże ilości warzyw. Zawiera
5 noży krojących na plastry 2 i 4 mm oraz wiórki: 3,4,5 i 7 mm. Posiada dwa otwory: większy i mniejszy do wkładania warzyw w zależności od  ich wielkości.
Jest urządzeniem prostym i bezpiecznym w obsłudze, posiada dwa zabezpieczenia: zatrzask śruby zamykającej pokrywę i czujnik elektromagnetyczny – po otworzeniu pokrywy maszynka automatycznie się wyłącza.
Wymiary: 54 x 24 x 45 cm.
Waga: 24 kg.
bar sałatkowo-kanapkowy
Wirówka do sałaty idealnie osuszy duże ilości warzyw i owoców po ich umyciu. Wyjmowany kosz wewnętrzny i pokrywa z polipropylenu, obudowa z przezroczystego tworzywa SAN. Pojemność: 4,5 l. Średnica: 22 cm w podstawie, 26 cm u góry wirówki.

bar sałatkowo-kanapkowy
Gotowe sałatki najlepiej eksponować w miskach ze stali nierdzewnej z podwójną ścianką pozwalającą dłużej zachować świeżość sałatki. Miski występują w trzech rozmiarach: o średnicy: 16, 20 i 24 cm.
bar sałatkowo-kanapkowy

Na bułki będące uzupełnieniem sałatek świetny jest okrągły koszyk do pieczywa ze wzmocnionego polirattanu z pokrywą rolltop zabezpieczającą przed wysychaniem. Średnica koszyka: 30 cm, wysokość 10 cm.

bar sałatkowo-kanapkowy

Do prezentacji i podawania kanapek i hot-dogów proponujemy praktyczne ekspozytory. Oba wykonane ze stali nierdzewnej o grubości: 1,2 mm. Bardzo starannie wykonane.
Stojak do hot-dogów zawiera 4 miejsca na hot-dogi oraz podstawę z rantem na okruchy.bar sałatkowo-kanapkowy

 

Ekspozytor na kanapki posiada przegródki na 7 sztuk kanapek.

Dodaj komentarz

Verified by MonsterInsights