Blixer i sokowirówka – niezastąpiona pomoc w każdej kuchni.

Blixer i sokowirówka.

Urządzenia niezastąpione w miejscach zbiorowego żywienia jak: w restauracjach, szpitalach, szkołach, przedszkolach, żłobkach oraz w cateringu. Pozwalają błyskawicznie przygotować smaczne i zdrowe posiłki.

Blixer umożliwia zmiksowanie w szybki i prosty sposób potraw surowych i gotowanych o różnej konsystencji: płynnych, półpłynnych, gęstych. Zbiornik wykonany jest ze stali blixer i sokowirówkanierdzewnej, posiada wygodną pokrywę z poliwęglanu z uszczelką oraz ramię zbierające miksowane dania. Nóż urządzenia posiada ostrze z drobnymi ząbkami.
Blixer pozwoli przygotować wszelkiego rodzaju zupy-krem, pasty, sosy, musy i puree z jarzyn. Służy też do siekania mięsa, ryb i rozdrabniania skorupiaków. Pomaga również przygotować przetwory owocowe.
Wymiary: wysokość: 38,9 cm, głębokość: 28,1 cm, szerokość: 21 cm.
Pojemność urządzenia: 2,9 l.
Prędkość obrotowa: 3000 obr/min.

Sokowirówka Robot Coupe służy do przygotowywania świeżych soków owocowych i warzywnych dosłownie w kilka chwil! Solidna, wykonana ze stali nierdzewnej. Posiada cichy blixer i sokowirówkaasynchroniczny silnik o dużej mocy. Otwór wsadowy o średnicy 7,9 cm umożliwia wygodne i ciągłe wrzucanie owoców i warzyw. Urządzenie posiada obracany wylot oraz praktyczną tackę zbierającą krople.
Sokowirówka polecana do placówek żywienia zbiorowego, gdyż jest przeznaczona do pracy ciągłej. Dodatkowo łatwy demontaż maszyny umożliwia jej szybkie i bezproblemowe umycie.
Wymiary: wysokość: 50,5 cm, głębokość: 42 cm, głębokość z tacką ociekową: 53,5 cm, szerokość: 23,5 cm.
Prędkość obrotowa: 3000 obr/min.

Urządzenie do przecierów Robot Coupe idealnie przetwarza miękkie owoce i warzywa takie jak: maliny, truskawki, czarna porzeczka, cytrusy, pomidory i inne. Posiada wygodny otwór blixer i sokowirówkawsadowy o dużej wydajności o wymiarach: 9 x 7,5 cm. Urządzenie jest łatwe w czyszczeniu – zdejmowany pojemnik i pokrywa. W zestawie są dwa stożki wyciskacza do cytrusów i przystawka do przecierów.
Owoce przygotowywane do przecierów muszą być odpestkowane. Cytrusy, ananasy należy obrać ze skórki. Kawałki owoców i warzyw należy wkładać do maszyny w małych ilościach.
Wymiary: wysokość: 64,5 cm, szerokość: 23,9 cm, głębokość: 28 cm.
Prędkość obrotowa; 1500 obr/ min.

Dodaj komentarz

Verified by MonsterInsights