Frytkownica , która najlepsza do baru?

Frytkownica pojedyncza i podwójna. Frytkownice zarówno pojedyncze jak i podwójne przeznaczone są tylko i wyłącznie do smażenia w głębokim oleju.

FrytkownicaWszystkie frytkownice posiadają wyjmowany pojemnik na fryturę.

  • Zakres regulacji termostatu od 60 do 190 stopni.
  • termostat bezpieczeństwa
  • zabezpieczenie odcinające zasilanie po wyjęciu głowicy grzejnej
  • kosz ze składaną rączką
  • kosz o wymiarach bez rączki
    (120x260x135mm)
  • podzespoły elektryczne wykonane przez najlepszych producentów gwarantują niskie zużycie energii elektrycznej.
  • Frytkownicaurządzenie posiada kontrolkę pracy oraz regulator temperatury, pozwala to na utrzymanie temperatury ustawionej przez użytkownika.
  • gdy temperatura oleju osiągnie ustawioną wartość termostat wyłączy zasilanie, a gdy spadnie temperatura to termostat włączy zasilanie.
  • pokrywa ułatwia utrzymanie czystości oraz temperatury oleju.
  • Dla zapewnienia jak najdłuższego użytkowania frytkownicę należy po każdym użyciu wyczyścić zarówno zbiornik na olej jak i grzałkę.

Frytkownica
Frytkownica podwójna występuje w kilku wariantach.
Dostępne są mniejsze 3+3l, 8+8l. albo o dwóch komorach różnej pojemności 3+5l.

  • Maksymalna wydajność 2×8 kg/h frytki mrożone.
  • Maksymalny załadunek frytek 2×2,2 kg – mrożone.
  • Pojemność min. oleju 2×3,7 l
  • Pojemność zbiornika 2×11,5 l
  • Pojemność max. oleju 2×8 l.
  • Wymiary kosza po złożeniu 194x450x270mm, nóżki 35 mm.
  • Temperatura min. 60 st. max. 190 st.
  • Frytkownice dwu zbiornikowe posiadają niezależnie ogrzewane komory.

 

Dodaj komentarz

Verified by MonsterInsights