Frytkownica , która najlepsza do baru?
Frytkownica pojedyncza i podwójna. Frytkownice zarówno pojedyncze jak i podwójne przeznaczone są tylko i wyłącznie do smażenia w głębokim oleju.
Wszystkie frytkownice posiadają wyjmowany pojemnik na fryturę.
- Zakres regulacji termostatu od 60 do 190 stopni.
- termostat bezpieczeństwa
- zabezpieczenie odcinające zasilanie po wyjęciu głowicy grzejnej
- kosz ze składaną rączką
- kosz o wymiarach bez rączki
(120x260x135mm) - podzespoły elektryczne wykonane przez najlepszych producentów gwarantują niskie zużycie energii elektrycznej.
- urządzenie posiada kontrolkę pracy oraz regulator temperatury, pozwala to na utrzymanie temperatury ustawionej przez użytkownika.
- gdy temperatura oleju osiągnie ustawioną wartość termostat wyłączy zasilanie, a gdy spadnie temperatura to termostat włączy zasilanie.
- pokrywa ułatwia utrzymanie czystości oraz temperatury oleju.
- Dla zapewnienia jak najdłuższego użytkowania frytkownicę należy po każdym użyciu wyczyścić zarówno zbiornik na olej jak i grzałkę.
Frytkownica podwójna występuje w kilku wariantach.
Dostępne są mniejsze 3+3l, 8+8l. albo o dwóch komorach różnej pojemności 3+5l.
- Maksymalna wydajność 2×8 kg/h frytki mrożone.
- Maksymalny załadunek frytek 2×2,2 kg – mrożone.
- Pojemność min. oleju 2×3,7 l
- Pojemność zbiornika 2×11,5 l
- Pojemność max. oleju 2×8 l.
- Wymiary kosza po złożeniu 194x450x270mm, nóżki 35 mm.
- Temperatura min. 60 st. max. 190 st.
- Frytkownice dwu zbiornikowe posiadają niezależnie ogrzewane komory.
Dodaj komentarz
Musisz się zalogować, aby móc dodać komentarz.