Kociołek elektryczny do zup i sosów.

Kociołek elektryczny do zup , sosów i gulaszy.

 

Przydatne urządzenie w cateringu i dla placówek które organizują imprezy plenerowe.
Kociołek elektryczny Kociołek do zup o pojemności 10 litrów.

  • pojemność 33 cm
  • wysokość: 36 cm
  • urządzenie elektryczne
  • pokrywa wykonana ze stali nierdzewnej
  • pojemnik na wodę wykonany z aluminium
  • obudowa wykonana ze stali malowanej
  • grzałka z termostatem

Urządzenie zamykane na pokrywę z klapką. Do serwowania należy podnosić tylko klapkę. Wygodny do przenoszenia zup. Należy użyć pierścienia nośnego do wkładania i wyjmowania pojemnika z podgrzewacza.
Podgrzewacz jest zaprojektowany, aby utrzymywać temperaturę potrawy. Do szybszego podgrzewania potraw należy używać gorącej wody.
Wodę do zbiornika można nalewać do poziomu oznaczonego na ściance zbiornika.
Zupę również wlewamy o poziomu oznaczonego.
Kociołek elektryczny należy myć po każdym użyciu po wcześniejszym odłączeniu od prądu.

432101_kociolek_elektryczny_do_zupKociołek do zup z pokrywą i pojemnikiem na wodę ze stali nierdzewnej.
Obudowa wykonana z tworzywa wysokoudarowego.
Grzałka z termostatem.

Łyżka w komplecie.
Kociołek o pojemności 10 litrów.
Średnica 35 cm.
Napięcie 230 V

Dodaj komentarz