Kociołek elektryczny do zup i sosów.
Kociołek elektryczny do zup , sosów i gulaszy.
Przydatne urządzenie w cateringu i dla placówek które organizują imprezy plenerowe.
Kociołek do zup o pojemności 10 litrów.
- pojemność 33 cm
- wysokość: 36 cm
- urządzenie elektryczne
- pokrywa wykonana ze stali nierdzewnej
- pojemnik na wodę wykonany z aluminium
- obudowa wykonana ze stali malowanej
- grzałka z termostatem
Urządzenie zamykane na pokrywę z klapką. Do serwowania należy podnosić tylko klapkę. Wygodny do przenoszenia zup. Należy użyć pierścienia nośnego do wkładania i wyjmowania pojemnika z podgrzewacza.
Podgrzewacz jest zaprojektowany, aby utrzymywać temperaturę potrawy. Do szybszego podgrzewania potraw należy używać gorącej wody.
Wodę do zbiornika można nalewać do poziomu oznaczonego na ściance zbiornika.
Zupę również wlewamy o poziomu oznaczonego.
Kociołek elektryczny należy myć po każdym użyciu po wcześniejszym odłączeniu od prądu.
Kociołek do zup z pokrywą i pojemnikiem na wodę ze stali nierdzewnej.
Obudowa wykonana z tworzywa wysokoudarowego.
Grzałka z termostatem.
Łyżka w komplecie.
Kociołek o pojemności 10 litrów.
Średnica 35 cm.
Napięcie 230 V
Dodaj komentarz
Musisz się zalogować, aby móc dodać komentarz.