Kostkarka do lodu – nieodzowna latem.

Kostkarka do lodu jest nieodzownym urządzeniem w gastronomii szczególnie porą letnią.kruszarka do lodu

Do hoteli, restauracji, dyskotek, gdzie zapotrzebowanie na kostki lodu jest duże najlepsza będzie  kostkarka automatyczna.
Tworzenie kostek odbywa się metodą natryskową, więc wymagane jest podłączenie urządzenia do wody i odpływu.
Do wyboru mamy kostkarki o różnych mocach, chłodzone powietrzem lub wodą.
Zakres wydajności od 21-155 kg lodu na dobę.

Kostkarka do lodu o najmniejszych gabarytach osiąga wydajność 21 kg lodu na dobę.
Solidna, wykonana ze stali nierdzewnej.
Kostkarka posiada zasobnik na lód i izolowane ścianki.
Pojemność zbiornika na lód to 4 kg (310 kostek).
Wymiary: 59 x 40,4 x 35,5 cm.
Wzór kostki w formie sześcianu.

kostkarka do lodu Jeśli w lokalu jest mniej miejsca idealna będzie  kostkarka do lodu zalewana ręcznie. Jej wydajność to 12 kg na dobę. Wykonana jest z wytrzymałego tworzywa, z elektronicznym panelem sterowania.
Pojemność zbiornika na wodę to 2 litry, natomiast zbiornika na lód 1 kg lodu (ok. 100 kostek). Kostkarka chłodzona jest powietrzem. Utrzymuje lód do 4  godzin.
Wymiary: 38x38x30,5 cm.
Wzór kostki w kształcie naparstka. Dostępne 3 wielkości kostek.
Cykl produkcji kostek: 6-24 min.

kruszarka do lodu
Do potrzeb domowych gdy już mamy kostki lodu a chcielibyśmy je rozdrobnić praktyczna jest mała kruszarka do lodu na korbkę. Nieduża, estetyczna, podręczna.
Pojemnik i szuflada jest z tworzywa, obudowa i noże ze stali nierdzewnej.
Wymiary: 27 x 13,5 x 16 cm.
To sprytne urządzenie pomoże nam przygotować fantastyczne drinki i napoje na upalne dni.

Dodaj komentarz

Verified by MonsterInsights