Krajalnice do wędlin i serów
Krajalnice do wędlin do zastosowań profesjonalnych. Przeznaczone do użytku w sklepach, cateringu i gastronomii.
Krajalnica zaprojektowana i wykonana w sposób zapewniający utrzymanie najwyższych warunków sanitarnych. Ergonomiczny kształt uchwytu stołu powoduje że krojenie jest proste i przyjemne. Urządzenia spełniają standardy CE w zakresie bezpieczeństwa i higieny.
- Idealna do krojenia wędlin.
- Wykonana z materiałów nierdzewnych o dużej gładkości.
- Pochylone ostrze o średnicy 25 cm.
- Idealny pochył stołu podawczego do noża 45 st.
- Wymiary stołu 22×20 cm.
- Grubość krojonego plastra 0-16 cm.
- Wbudowana ostrzałka.
- Niezawodna przekładnie ślimakowa.
- Krajalnice objęte gwarancją producenta
Krajalnica do serów
Parametry krajalnicy do serów są takie same jak krajalnicy do wędlin. Krajalnice różnią się tym, że nóż, pokrywa noża i płyta oporowa pokryte są teflonem. Ważne aby krajalnicy do wędlin nie używać do krojenia sera ponieważ ser będzie się przyklejał przez co nie będzie można pokroić ładnych plastrów. Zaleca się krojenie sera na plastry schłodzonego do temp. 7-10st C. Elementy maszyny stykające się z żywnością myć codziennie, po myciu osuszyć.
Urządzenia te są naprawdę solidne, nie zawodne. Pracują w wielu sklepach.
Towar w ciągłej sprzedaży od wielu lat przez co zyskał bardzo wielu zwolenników.
Nie można kroić: produktów zamrożonych, produktów z kością, produktów nieżywnościowych.
Dodaj komentarz
Musisz się zalogować, aby móc dodać komentarz.