Naczynia trójwarstwowe – nowa generacja garnków.

Naczynia trójwarstwowe są wykonane z solidnej wysokopolerowanej stali nierdzewnej.

Rdzeń aluminiowy pomiędzy dwoma warstwami wysokiej jakości stali nierdzewnej równomiernie nagrzewa dno oraz ściany naczynia.
Dzięki takiej budowie naczynia zapewniają szybkie i ekonomiczne gotowanie, a potrawy nie przypalają się.
Naczynia trójwarstwowe można myć w zmywarkach. Są przystosowane do każdego rodzaju kuchni: indukcyjnej, elektrycznej, gazowej, ceramicznej.
Stanowią zatem idealne rozwiązanie dla barów, restauracji, stołówek i innych placówek żywienia zbiorowego oraz dla domu.

Z serii naczyń trójwarstwowych prezentujemy: garnki, rondle, patelnie i rondle do sosów. Do każdego z naczyń osobno dostępna jest pokrywka.
naczynia trójwarstwowe

Garnki trójwarstwowe – idealne do gotowania zup, warzyw.
Są dostępne w wymiarach:
– średnica :24 cm, wysokość: 14 cm,
pojemność: 6,3 litra.
– średnica: 28 cm, wysokość: 16 cm,
pojemność: 9,8 litra.

 

 

naczynia trójwarstwowe
Rondle trójwarstwowe super nadają się do gotowania: mleka, budyni, sosów i potraw zawiesistych.
Dostępność w wymiarach:
– średnica: 16 cm, wysokość: 75 cm,
pojemność: 1,5 litra
– średnica: 20 cm, wysokość: 12 cm,
pojemność: 3,8 litra.

 

 

naczynia trójwarstwowe

 

Patelnie trójwarstwowe.
Dostępne wymiary:
– średnica: 24 cm, wysokość: 5 cm
– średnica: 28 cm, wysokość: 5 cm.

 

 

 

naczynia trójwarstwowe
Rondel do sosów i potraw zawiesistych – wymiary: średnica: 22 cm, wysokość: 8,2 cm, pojemność : 3 litry.

Uwaga – naczynia trójwarstwowe wymagają szczególnego traktowania:
– nie można podgrzewać pustych naczyń
– nie można dodawać soli do zimnej wody w naczyniu, tylko dopiero do gorącej
– nie należy przechowywać w nich żywności po ugotowaniu!

Dodaj komentarz

Verified by MonsterInsights