Patera na torty, ciasta, owoce – elegancka i pojemna!
Patera na torty, ciasta i owoce jest wręcz niezbędna, gdy organizujesz bankiety, konferencje, przyjęcia weselne, chrzciny. Elegancko dekoruje stół i przykuwa wzrok gości.
Poza walorem estetycznym patery piętrowe spełniają bardzo praktyczną funkcję – mieszczą dużo słodyczy i nie „zagracają” nadmiernie stołu.
Rzuć okiem na nasze patery do eksponowania tortów, ciast i owoców z serii akcesoria piekarskie inne.
Wszystko co na nich postawisz będzie prezentować się wspaniale!
Ze względu na swój urok szczególnie polecane są na dekorację stołu weselnego
Patera jest trwała, z solidnej stali nierdzewnej odpornej na wilgoć i kwas owocowy.
Ani mokre ciasta, ani sok z owoców nie odbarwi talerzy.
Patery są 3 i 5-cio stopniowe. Każde piętro montowane jest osobno. Trzon składa się z tylu części ile jest talerzy.
Do tortów i ciast polecamy patery z talerzami prostymi, do ciastek i owoców – z
ozdobnym rantem, który zabezpiecza przed spadaniem lub zsuwaniem.
Patery są idealne do restauracji, cukierni, kawiarni, hoteli, cateringu, na sale weselne.
Mniejsze patery wzbogacają estetycznie także domowe przyjęcia. Dzięki nim więcej jedzenia
zmieścimy na stole. Na jednej paterze możemy umieścić zarówno ciasta, ciasteczka, słodycze jak i owoce.
Resztę stołu mamy wówczas do dyspozycji na inne dania i dekoracje.
Polecamy gorąco, gdyż jest to zakup na lata.
Dodaj komentarz
Musisz się zalogować, aby móc dodać komentarz.