Ekonomiczne podgrzewacze dań.

Podgrzewacze ekonomiczne to urządzenia do podtrzymywania ciepła potraw podgrzewane paliwem –  półpłynną pastą grzewczą.

Stanowią super alternatywę dla podgrzewaczy elektrycznych. Zdecydowanie  oszczędzają naszą kieszeń.
Są niezastąpione w restauracjach, hotelach, bufetach, na stołówkach i w innych placówkach gastronomicznych.podgrzewacze
Dzięki swojemu nowoczesnemu wyglądowi szczególnie polecane są na wesela, chrzciny, i inne imprezy okolicznościowe, szkolenia, konferencje.

Podgrzewacz z kociołkami 2 x 4 litry wykonany ze stali nierdzewnej. W komplecie są 2 pojemniki na paliwo. Idealny do zup, gulaszy, sosów, bigosu, ziemniaków, itp.
Wymiary: 33,5 x 66 x 40 cm (gł., szer., wys.).

 

podgrzewaczeDo przekąsek i drugich dań idealny będzie podgrzewacz Roll Top 9 l. Solidny ze stali nierdzewnej. Bardzo estetyczny, z pokrywą półokrągłą otwieraną o 180.
Pokrywę można ustawić w dwóch pozycjach:
● zamkniętej – do utrzymywania ciepła,
● otwartej – do serwowania dań.
W zestawie są 2 pojemniki na paliwo i pojemnik gastronomiczny GN 1/1 z wys. 65 mm.
Wymiary podgrzewacza: 52 x 67 x 45 cm (gł., szer., wys.).

 

Aktualnie w rewelacyjnie niskiej cenie oferujemy podgrzewacz prostokątny 9 l ze zdejmowaną podgrzewaczepokrywą na GN 1/1. Świetnie sprawdza się zarówno w gastronomii jak i w domu.
Praktycznie każda potrawa, która musi być podana na ciepło może być zaserwowana w tym podgrzewaczu.
Podgrzewacz w odróżnieniu od powyższych propozycji jest piętrowalny – można układać jedno urządzenie na drugim, co znacznie zmniejsza powierzchnię potrzebną na ich przechowywanie.
W komplecie również mamy 2 pojemniki na paliwo i pojemnik na GN 1/1 z wys. 65 mm.
Wymiary podgrzewacza: 36 x 62 x 32 cm (gł., szer., wys.).

Paliwo do podgrzewaczy mamy w ciągłej sprzedaży.

Dodaj komentarz

Verified by MonsterInsights