Restauracyjne akcesoria stołowe ze stali nierdzewnej.
Restauracyjne akcesoria stołowe o najdłuższej trwałości są ze stali nierdzewnej.
Estetyczne i funkcjonalne. Idealne do każdej restauracji, kawiarni czy baru.
Polecamy cukiernicę i zestaw do przypraw z nowej linii.
Eleganckie i bardzo praktyczne. Z wygodnym uchwytem. Niezastąpione na stoły restauracyjne, stołówkowe, do cateringu.
Cukiernica zawiera pokrywkę i łyżeczkę.
Zestaw do przypraw jest dwu-elementowy – na sól i pieprz, z funkcjonalnym serwetnikiem (trzy w jednym 🙂 ).
Z innych serwetników posiadamy w ofercie:
– serwetnik trójkątny ze stali nierdzewnej matowej o wysokości 8 cm,
– serwetnik prostokątny połysk ze stali nierdzewnej o wysokości 8 cm,
– serwetnik ze stali chromowanej o wymiarach: 19,5 x 19,5 x 6,5 cm.
Idealne do kawiarni i restauracji są dyspensery umożliwiające dogodne używanie sypkich produktów takich jak: cynamon, starta czekolada, cukier puder. Dyspensery pomagają utrzymać czystość w kuchni i na stole. Wygodne w stosowaniu.
Wymiary: średnica: 7 cm, wysokość: 13 cm, pojemność 0,4 l.
Kolejnym „pomocnikiem” w kuchni i przy stole są spryskiwacze do octu i oleju. W niezawodny sposób dozują odpowiednią ilość płynu na patelnię czy talerz. Dozownik do octu szczególnie przydatny przy serwowaniu potraw w galarecie lub sałatek.
Typowo kawiarniane pucharki ze stali nierdzewnej jak za dawnych czasów.
W takich pucharkach lody wolniej się topią i lepiej smakują 🙂
Pucharki występują w trzech rozmiarach:
1) średnica 95 cm, wysokość: 4 cm, pojemność; 125 ml
1) średnica 105 cm, wysokość: 6,5 cm, pojemność; 225 ml
1) średnica 110 cm, wysokość: 6,7 cm, pojemność; 200 ml
Sprzedawane po 1 sztuce, więc można nabyć dowolną ich ilość.
Z praktycznych akcesoriów zastawy stołowej świetna jest sosjerka ze stali nierdzewnej. Elegancka, błyszcząca, o podłużnym kształcie wymodelowanym tak aby idealnie nalewać sosy. Przystosowana do mycia w zmywarkach.
Dostępna w trzech pojemnościach: 150 ml, 250 ml i 450 ml.
Ciekawym rozwiązaniem dla restauracji i cateringu jest podgrzewany kociołek. Służy do serwowania w elegancki sposób gulaszu, zupy. Klient sam nakłada sobie odpowiednią ilość dania.
W komplecie jest łyżka (chochla) i świeczka.
Pojemność kociołka to 0,8 l.
Dodaj komentarz
Musisz się zalogować, aby móc dodać komentarz.