Tablice gastronomiczne i informacyjne.
Tablice gastronomiczne i informacyjne.
Tablice gastronomiczne służą do reklamowania barów, pubów, restauracji i informowania potencjalnych klientów o polecanych daniach.
Tablice wolnostojące są wykonane w formie dwustronnych stojaków, które można ustawiać wewnątrz jak i na zewnątrz lokalu gastronomicznego.
Solidne, drewniane boki zabezpieczają stojak przed przewróceniem. Nóżki zakończone są metalowymi stopkami.
Tablice występują w dwóch rozmiarach:
– 50 x 85 cm
– 70 x 120 cm.
Tablice ścienne zapraszają do konsumpcji dania dnia i najlepszych potraw szefa kuchni :).
Zgodnie z nazwą montuje się je na ścianie. Ramy tablic – drewniane.
Tablice dostępne są w trzech rozmiarach:
– 30 x 40 cm
– 40 x 60 cm
– 60 x 80 cm.
Tabliczki stołowe są najmniejszym gadżetem prezentującym
wybrane dania z menu baru czy pubu.
Wkładane w drewnianą podstawkę służą do postawienia na stole i zachęcania klientów do zamówienia określonych potraw.
Wymiary:
– 15 x 23 cm
– 21 x 32 cm.
Do pisania po tablicach gastronomicznych służą specjalne markery, do wyboru: z wąską lub szeroką końcówką.
Markery z wąską końcówką występują w zestawach po 5 sztuk w białym kolorze lub w kompletach kolorowych: 1 różowy, 1 zielony, 1 niebieski, 2 białe markery.
Markery z szeroką końcówką są w zestawach po 3 szt.: wszystkie białe lub w kompletach: 1 różowy, 1 zielony i 1 niebieski.
Grubość linii pisania markerami z wąską końcówką to od 2 do 6 mm, z szeroką końcówką to 15 mm.
Markery są bardzo wygodne do pisania. Zapisaną treść usuwa się ścierając gąbką lub ściereczką.
Do tabliczek informacyjnych najczęściej występujących w lokalach gastronomicznych są tabliczki wskazujące lokalizację toalety damskiej i męskiej.
Tabliczki są samoprzylepne, wykonane ze stali nierdzewnej. Średnica 7,5 cm.
Z przydatnych gadżetów gastronomicznych z pewnością jest tacka na rachunki.
Tacka jest podręczna, bardzo praktyczna. Wykonana ze stali nierdzewnej, z uchwytem przytrzymującym rachunek i banknoty.
Wymiary: 15 x 11 cm.
Dodaj komentarz
Musisz się zalogować, aby móc dodać komentarz.