Wyposażenie baru pod chmurką.
Wyposażenie baru umiejscowionego na świeżym powietrzu stanowi nie lada wyzwanie.
Co najchętniej zjedliby ludzie spacerujący na promenadzie czy deptaku? Najczęściej ciepłą przekąskę lub słodki deser.
Na wyposażenie baru pod chmurką proponujemy zatem: kontakt grille, tostery/opiekacze i gofrownice.
Wówczas każdy smakosz znajdzie u nas coś dla siebie.
Wygodnym rozwiązaniem jest kontakt grill podwójny.
Grill ten posiada dwie niezależnie zamykane pokrywy, pozwala szybko przygotować sporą ilość pysznego mięska i chrupiącego pieczywa.
Płyty są żeliwne i ryflowane, obudowa ze stali nierdzewnej.
Wanienka pod dolną płytą pozwala na odpływ tłuszczu i pozostałości procesu grillowania.
Wymiary: 61 x 39 x 19,5 cm.
Zasilanie prądem.
Regulacja temp. 50-300 °C.
Bardzo praktyczny jest też toster opiekacz dwupoziomowy. Wykonany ze stali nierdzewnej, z ceramicznymi elementami grzewczymi. Zawiera 6 grzałek i wyłącznik czasowy.
Szufladka na pozostałości procesu pieczenia pozwala na szybkie i częste oczyszczanie tostera z okruchów.
Urządzenie jest idealne do szybkiego przygotowania: grzanek, kanapek, zapiekanek.
Do tostera można dokupić wygodne uchwyty do nabierania jedzenia.
Wymiary urządzenia: 52,5 x 27,5 x 38 cm.
Wymiary komór: 2 x 37 x 24,5 x 7,5 cm.
Na koniec posiłku oczywiście coś słodkiego. Na ciepłe dni wspaniałe będą gofry posypane cukrem pudrem, z bitą śmietaną, owocami.
Polecamy solidną profesjonalną gofrownicę Caterina ze stali nierdzewnej, płyty żeliwne.
Gofrownica posiada płynną regulację temperatury.
Wymiary gofrownicy: 27,5 x 42 x 27,5 cm.
Wymiary gofrów: 100 x 175 x 24 cm.
Dodaj komentarz
Musisz się zalogować, aby móc dodać komentarz.