Zmywarka – najlepsza w gastronomii.

Zmywarka jest u sprzętem niezbędnym w każdej restauracji.

810350_kosz_uniwersalny_350x3501111 815020_kubek_na_sztucce_stalowy1111 815100-pojemnik-na-sztućce-do-zmywarek1111

Profesjonalne urządzenia myją i wyparzają zastawę stołową.

Zmywarki przeznaczone do mycia naczyń ( talerze, miski, szklanki, kubki, półmiski, sztućce) Zmywarka

Wśród zmywarek można wyróżnić dwa rodzaje.

Zmywarka uniwersalna z funkcją wyparzania

  • 2 pary ramion myjąco-płuczących
  • Obudowa ze stali nierdzewnej
  • Czas jednego mycia to 120 sekund.

 

 

Spełnia wymogi technologiczne konieczne przy systemie HACCP.
Dostosowane do dobrej praktyki higienicznej oraz wymogów sanitarnych.

W komplecie do urządzenia dołączone są kosz do talerzy, kosz uniwersalny i kosz na sztućce.
Kosz na talerze pomieści jednorazowo max. 16 talerzy o średnicy 24 cm,
Maksymalna wysokość wsadu 32 cm.

Dozownik płynu myjącego i nabłyszczającego na wyposażeniu zmywarki.

Drugim rodzajem zmywarki jest zmywarka kapturowa z funkcją wyparzania.

  • Wykonana w obudowie ze stali nierdzewnej 803012_zmywarka_kapturowa
  • Czas trwania cyklu 120/180 sekund
  • 2 pary ramion myjąco-płuczących
  • W zestawie 2 kosze na talerze, kosz uniwersalny i kosz na sztućce.

 

 

 

 

 

Zmywarka jest przeznaczona wyłącznie do profesjonalnego użytku i powinna być obsługiwana przez przeszkolony personel.
W urządzeniach należy używać płynów myjących i nabłyszczających wyłącznie do zmywarek przemysłowych.

W ofercie szeroki wybór koszy do szkła, nadstawek, pojemników na sztućce. 810000_wozek_do_koszy_z_uchwytem
Specjalnych koszy na tace i talerze.
W dużych zmywalniach w restauracjach dużą wygodą jest wózek do przewożenia koszy.

Wózek o wymiarach:

  • wysokość 96 cm.
  • Głębokość 54 cm.
  • Szerokość 54 cm.
  • Wózek wykonany z polipropylenu.
  • Udźwig do 150 kg.
  • Wszystkie koła skrętne.
  • Uchwyt z rury stalowej.

Dodaj komentarz

Verified by MonsterInsights