Zmywarka – najlepsza w gastronomii.
Zmywarka jest u sprzętem niezbędnym w każdej restauracji.
Profesjonalne urządzenia myją i wyparzają zastawę stołową.
Zmywarki przeznaczone do mycia naczyń ( talerze, miski, szklanki, kubki, półmiski, sztućce)
Wśród zmywarek można wyróżnić dwa rodzaje.
Zmywarka uniwersalna z funkcją wyparzania
- 2 pary ramion myjąco-płuczących
- Obudowa ze stali nierdzewnej
- Czas jednego mycia to 120 sekund.
Spełnia wymogi technologiczne konieczne przy systemie HACCP.
Dostosowane do dobrej praktyki higienicznej oraz wymogów sanitarnych.
W komplecie do urządzenia dołączone są kosz do talerzy, kosz uniwersalny i kosz na sztućce.
Kosz na talerze pomieści jednorazowo max. 16 talerzy o średnicy 24 cm,
Maksymalna wysokość wsadu 32 cm.
Dozownik płynu myjącego i nabłyszczającego na wyposażeniu zmywarki.
Drugim rodzajem zmywarki jest zmywarka kapturowa z funkcją wyparzania.
- Wykonana w obudowie ze stali nierdzewnej
- Czas trwania cyklu 120/180 sekund
- 2 pary ramion myjąco-płuczących
- W zestawie 2 kosze na talerze, kosz uniwersalny i kosz na sztućce.
Zmywarka jest przeznaczona wyłącznie do profesjonalnego użytku i powinna być obsługiwana przez przeszkolony personel.
W urządzeniach należy używać płynów myjących i nabłyszczających wyłącznie do zmywarek przemysłowych.
W ofercie szeroki wybór koszy do szkła, nadstawek, pojemników na sztućce.
Specjalnych koszy na tace i talerze.
W dużych zmywalniach w restauracjach dużą wygodą jest wózek do przewożenia koszy.
Wózek o wymiarach:
- wysokość 96 cm.
- Głębokość 54 cm.
- Szerokość 54 cm.
- Wózek wykonany z polipropylenu.
- Udźwig do 150 kg.
- Wszystkie koła skrętne.
- Uchwyt z rury stalowej.
Dodaj komentarz
Musisz się zalogować, aby móc dodać komentarz.