Maszynki do mielenia mięsa – ekspresowe i niezawodne.
Maszynki do mielenia mięsa – powszechnie nazywane wilkami.
To profesjonalne urządzenia do rozdrabniania mięsa. Niezastąpione w gastronomii, supermarketach, masarniach. Solidne, ze stali nierdzewnej. Bardzo wydajne i wytrzymałe – gwarantują jednorazowo ciągłość pracy do 8- u godzin.
Wygodne w czyszczeniu. W komplecie mają po dwa sitka z różną grubością oczek.
Gwarancja na maszynki do mielenia mięsa to 12 m-cy.
Polecamy wilk do mięsa TC 12. Trwała i cicha maszyna ułatwiająca pracę w każdej kuchni.
Wykonana całkowicie z solidnej stali nierdzewnej. Posiada samoostrzący się nóż. Łatwa w demontażu i czyszczeniu. Wydajność do 100 kg/h.
Wymiary: 51,5 x 25,5 x 40,5 cm.
Grubość sitka 6 mm, średnica: 70 mm.
Maszyna spełnia standardy CE w zakresie bezpieczeństwa i higieny.
Maszynka identyczna, ale o większej wydajnościTC 22 ma przerób nawet do 200 kg/h.
Wymiary: 545 x 255 x 400 cm.
Grubość sitka: 6mm, średnica: 82 mm.
Przedstawiamy również maszynki z innej, tańszej serii.
Podstawa urządzeń wykonana z anodowanego aluminium i stali nierdzewnej. Zdejmowane głowice i tace ze stali nierdzewnej.
Posiadają rewers dla wygodnego odkręcania sitka i antypoślizgowe nóżki. Zawierają zabezpieczenie przeciwprzeciążeniowe.
Średnica sitka 68 mm.
Pierwsza o wydajności – do 160 kg/h.
W komplecie ma dwa sitka: 5 i 8 mm (średnica oczek)
Wymiary: 27 x 49,9 x 55 cm.
Druga z większą wydajnością 220 kg/h.
Wymiary: 51,7 x 32,8 x 41 cm.
Wielofunkcyjnym urządzeniem do pracy w gastronomii jest robot R211 XL.
Idealny do mielenia mięsa, szatkowania warzyw, zagniatania ciasta.
Wyposażony w pojemnik 2,9 l z ergonomicznym uchwytem. Zawiera nóż gładki, przystawkę do szatkownicy i podajnik cylindryczny.
Spełnia wymogi HACCP.
Wymiary: 22 x 36 x 45 cm.
Do urządzenia polecamy oddzielnie dostępny zestaw 4 tarcz tnących: do plastrów 2mm, wiórków 1,5 mm, słupków 2×6 mm, tartych ziemniaków.
Dodaj komentarz
Musisz się zalogować, aby móc dodać komentarz.