Pojemniki termoizolacyjne – przechowywanie i transport żywności na piątkę!
Pojemniki termoizolacyjne są niezastąpione w gastronomii i cateringu.
Wykonane są z bardzo wytrzymałego spienionego polipropylenu. Charakteryzują się doskonałą izolacją termiczną od -40° do +120°C. Idealnie nadają się do przechowywania i transportu wszelkiego rodzaju produktów spożywczych przetworzonych i nieprzetworzonych. Są bardzo trwałe i lekkie.
Posiadają szczelną pokrywę i wygodne ergonomiczne uchwyty.
Spełniają wymogi HACCP.
Pojemniki są łatwe w czyszczeniu i utrzymaniu higieny.
Dodatkowym plusem jest możliwość piętrowania pojemników.
Pojemnik termoizolacyjny GN 1/1 występuje w trzech pojemnościach: 30 l, 39 l, 46 l.
Pojemnik 30 l pasuje do GN z wysokością 15 cm, pojemnik 39 l do GN z wysokością 20 cm i pojemnik 46 l do GN z wysokością 25 cm.
Szerokość i długość pojemników: 40 x 60 cm.
Pojemniki GN są sprzedawane osobno.
Pojemnik termoizolacyjny Deluxe ECO GN 1/1 występuje w dwóch pojemnościach: 38 l i 46 l.
Pojemnik 38 l jest dla GN o wysokości 20 cm.
Pojemnik 46 l jest dla GN o wysokości 25 cm.
Szerokość i długość pojemników: 40 x 69 cm.
Pojemniki GN są sprzedawane osobno.
Do transportu lodów idealny będzie pojemnik termoizolacyjny na kuwety do lodów. Posiada 3 komory na kuwety każda po 8 litrów.
Wymiary pojemnika: 60 x 40 x 27 cm.
Ramka dystansowa i kuwety są sprzedawane osobno.
Dodaj komentarz
Musisz się zalogować, aby móc dodać komentarz.