Przybory kuchenne przydatne w każdej kuchni.
Przybory kuchenne potrzebne są w każdej kuchni. Począwszy od chochli, łyżek, łopatek poprzez bardziej wyszukane takie jak radełko do pizzy czy przyrząd do separowania żółtka.
Szumówka, widelec do przewracania, łyżka do serwowania, chochla.
Przybory kuchenne wykonane ze stali nierdzewnej.
Szumówka o długości rączki: 34,5 cm.
Widelec do przewracania: 32 cm.
Łyżka do serwowania: 32,8 cm.
Chochelka: 28 cm. o średnicy 8,5 cm.
Produkty nie polecane do mycia w zmywarce. Przybory pomocnicze w każdej kuchni.
Łyżka do spaghetti o długości 30,7 cm.
Do wygodnego wyciągania i mieszania makaronu.
idealna dla restauracji włoskiej w której używane są duże ilości makaronu różnego rodzaju.
Wydrążacz o długości 17,5 cm i średnicy 2,3 cm.
Z wygodną rączką.
Przydatne do wykrajania kulek w miękkich owocach i warzywach
np. arbuz.
Łopatka do przewracania o długości rączki 32 cm.
Świetnie sprawdza się w naleśnikarniach przy przygotowaniu naleśników, placków.
Ale również w stołówkach w placówkach zbiorowego żywienia do przewracania kotletów, placków ziemniaczanych.
Radełko do pizzy karbowane i proste o długości rączki 19 cm. średnica noża 5,7 cm.
Przydatne zarówno w każdej pizzerii jak i kuchni domowej.
Wszystkie przybory kuchenne można powiesić za uchwyt na wieszaku z haczykami. Zapewnia to wygodny dostęp do produktów.
Dodaj komentarz
Musisz się zalogować, aby móc dodać komentarz.