Serwowanie dań – praktyczne witrynki, talerze, patery.

Serwowanie dań.

Odpowiednia prezentacja dań zza tzw. lady wpływa na zainteresowanie klienta zakupem, a odpowiednie podanie potraw na stół zachęca do ich spożycia i wzmaga apetyt.
serwowanie dań
Do eksponowania ciastek i przekąsek idealnie nadaje się witrynka chłodząca z poliwęglanu.
W komplecie zawiera: 1 wkład chłodniczy oraz pokrywę z poliwęglanu Roll-Top otwieraną o 90°C, tacę stalową GN 1/1 20mm oraz czarny pojemnik z poliwęglanu GN 1/1 65 mm. Dzięki witrynce produkty nie wysychają i pozostają w odpowiedniej temperaturze. Wygodnie można ją postawić na ladzie: ciastkarni, kawiarni, baru. Nie zajmuje dużo miejsca.
Wymiary: szer.: 53 cm x gł.: 2,5 cm x wys.: 24 cm.
serwowanie dań
Bardzo podręczny jest również stojak obrotowy ze szklanymi miseczkami o pojemności 0,45 l każda. Stojak można umieścić na ladzie lub stole szwedzkim na przyjęciach.
Z powodzeniem sprawdza się na bankietach, imprezach okolicznościowych.
Konstrukcja stojaka umożliwia wygodne jego przenoszenie i przestawianie. Nadaje się do prezentowania drobnych przystawek, np. sałatek.
Wysokość: 28 cm, średnica jednej miseczki: 14 cm.
serwowanie dań
Do serwowania wędlin, serów, ciast, przekąsek świetna jest okrągła witrynka chłodząca. W komplecie zawiera: przezroczystą pokrywę typu RollTop, dwie tace stalowe i dwa wkłady chłodzące. Dzięki niskiej temperatura produkty dłużej utrzymują swoją świeżość. Witrynka jest elegancka i bardzo funkcjonalna. Sprawdza się zarówno w ciastkarniach, restauracjach, jak i hotelach.
Wysokość: 38 cm, średnica: 24 cm.

serwowanie dańNa stole potrawy pomaga zaprezentować odpowiednia zastawa i patery.
Polecamy solidne talerze z wytrzymałej białej porcelany Isabell – okrągłe o średnicy: 22,5cm, 25 cm i 27,5 cm.
Mniejsze świetnie nadają się do przystawek i deserów, większe do dań obiadowych.
serwowanie dań
Do kompletu pasują salaterki kwadratowe o wymiarach: 17cm x 17 cm x 7,3 cm.

Biała zastawa elegancko prezentuje kolorowe dania 🙂
Porcelana przystosowana jest do użytkowania w kuchenkach mikrofalowych i mycia w zmywarkach.

serwowanie dań
Do dań wysublimowanych jak ślimaki idealna będzie taca z wytłoczeniami przeznaczona specjalnie do tego celu.
Wymiary: 20 cm x 17 cm.
serwowanie dań
Do tacy proponujemy zastaw przyborów: szczypce i widelec. Zastosowanie – ekskluzywne restauracje, hotele.
serwowanie dań

Ciasta i torty elegancko wyeksponuje patera na obrotowej podstawie. Wygodna w użytkowaniu. Nadaje się zarówno do postawienia na ladzie cukierniczej jak i na stole okolicznościowym.
Występuje w dwóch wariantach:
– średnica: 30 cm, wysokość 6 cm.
– średnica: 33 cm, wysokość 5 cm.

Dodaj komentarz

Verified by MonsterInsights